Archiefkasten

Het is onze ervaring dat mensen onder archiefkasten verschillende soorten kasten verstaan. De een zoekt roldeurkast of draaideurkasten om ordners in op te slaan, terwijl een ander liever kasten heeft om hangmappen in op te slaan. Weer anderen zoeken stellingkasten om een groot dossier in bijvoorbeeld dozen in op te slaan. Voor elk van deze wensen bieden wij een lijn passende oplossingen.

Roldeurkasten

Deze ruimtebesparende roldeurkasten zijn op ordnerdiepte en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Ook zijn er modellen waar laterale hangmappen onder de legborden kunnen worden gehangen.

Draaideurkasten

Deze stevige draaideurkasten zijn geschikt voor onder andere ordners. Leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Brandwerende modellen zijn ook verkrijgbaar.

Hangmappenkasten

Onze hangmappenkasten zijn leverbaar in verschillende kleuren met 2, 3 of 4 laden geschikt voor hangmappen op zowel folio- als A4-formaat. Ook bieden wij een ruime selectie aan brandwerende hangmappenkasten.

Stellingkasten

Wij bieden stevige houten Archos legbordstellingen van het merk Bruynzeel. Deze stellingen zijn per strekkende meter verkrijgbaar in 30, 40 of 60 cm diep. Ook verkopen wij losse onderdelen voor deze stellingen.