Draaideurkasten

U wilt uw documenten goed kunnen archiveren, maar niet in een dure archiefkast? Dan zijn de draaideurkasten van Kantoorkasten.com dé oplossing. Deze draaideurkasten zijn zeer scherp geprijsd en van top kwaliteit. Onze ordnerdiepe draaideurkasten zijn leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Ook hebben wij extra diepe en brandwerende draaideurkasten in ons assortiment. De kasten zijn voorzien van een slot waardoor uw documenten veilig opgeslagen zijn.

Correct en vakkundig geleverde draaideurkasten

Iedere draaideurkast wordt geleverd vanuit onze 12.000 m² grote showroom. Naast nieuwe kasten vindt u bij ons ook tweedehands draaideurkasten. Dankzij onze bezorgdienst bent u verzekerd dat uw producten correct en vakkundig afgeleverd worden. Mocht u vragen hebben dan kan dit zowel per mail als telefonisch 053-4347139. Wij staan u graag te woord. 

94 producten in Draaideurkasten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

94 producten in Draaideurkasten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Scherpe prijs draaideurkasten

Kantoorkasten.com is een landelijke draaideurkasten leverancier. U bent verzekerd van goede kwaliteit draaideurkasten tegen een scherpe prijs. Profiteer ook van onze grote inkoophoeveelheden en bestel direct online een goedkope draaideurkast.

Nieuwe en gebruikte draaideurkasten

Naast nieuwe draaideurkasten vindt u bij ons ook een ruim aanbod aan gebruikte kasten. De gebruikte kasten zijn geselecteerd op kwaliteit en zijn te verkrijgen tegen nog lagere prijzen. Bekijk hieronder ons aanbod draaideurkasten en bestel direct online.