Laptopkasten

Wij beiden verschillende oplossingen om laptops en andere elektronica veilig op te kunnen bergen. Veel van het meubilair is ook leverbaar met geïntegreerde stroomvoorziening, zodat apparatuur ondertussen opgeladen kan worden.

13 producten in Laptopkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten in Laptopkasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Laptops en tablets veilig opbergen

Op het werk en in onderwijsinstellingen wordt tegenwoordig telkens meer gebruik gemaakt van elektronische apparaten zoals laptops en tablets om mobiel alle informatie bij de hand te hebben en makkelijk te kunnen verwerken. 

Het is natuurlijk wel zaak dat deze dure apparatuur fatsoenlijk en veilig opgeborgen kan worden als deze niet in gebruik is. Met het meubilair in deze categorie is dat goed mogelijk.

Laptopkluis, laptoplocker of laptoptrolley

  • Met een laptoplocker kunnen meerdere laptops opgeslagen worden in hetzelfde meubel. Dit meubel is voorzien van meerdere deurtjes met elk een eigen slot. Op deze manier is elke laptop of tablet slechts toegankelijk door degene die de sleutel van het bijbehorende deurtje heeft. Optioneel zijn deze kluisjes vaak uit te rusten met een stroomvoorziening achter het deurtje, zodat de inhoud altijd opgeladen is.
  • Een laptopkluis is een inbraakveilige kluis met een centraal slot. Degene met de sleutel van dit slot kan in één keer bij de inhoud voor de volledige kluis, dus deze kluizen zijn geschikt om laptops en andere apparatuur centraal uit te geven.
  • Laptoptrolleys zijn verrijdbare opslag voor laptops en tablets. Hierdoor kunnen laptops centraal opgeslagen worden en snel vervoerd worden naar de plekken waar ze gebruikt worden. De trolleys zijn voorzien van centrale deuren, zodat de apparatuur makkelijk uitgedeeld kan worden.

Laptopkast op maat

Het is eventueel ook mogelijk om kasten op maat te laten maken voor een specifiek aantal laptops, mocht het aanbod hieronder niet voldoen. Kom hiervoor langs bij ons in de showroom van 13.500 m² om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.