Garderobekasten

Verschillende garderobekasten met 1 tot 6 deuren. Ook zijn er modellen als een Z-garderobekast en een kast met schoon/vuil-verdeling. Veel van de kasten zijn ook verkrijgbaar in verschillende breedtes en verschillende kleuren. Ook zijn er verschillende slotopties beschikbaar.

Al onze garderobekasten worden geleverd vanuit onze 12.000 m2 showroom. Dankzij onze bezorgdienst bent u verzekerd dat uw producten correct en vakkundig afgeleverd worden. Mocht u vragen hebben dan kan dit zowel per mail als telefonisch 053-4347139. Wij staan u graag te woord. 

33 producten in Garderobekasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

33 producten in Garderobekasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stevige garderobekasten nodig? Voor de beste garderobekasten voor de werkplaats of op kantoor bent u hier goed terecht. U vindt hieronder handige, afsluitbare garderobekasten met ontluchtingssleuven. Ook voor helmenkasten bent u bij ons aan het juiste adres.

Betaalbare garderobekasten van kwaliteit

Een garderobekast krijgt nog weleens wat te verduren. U vindt bij ons betaalbare garderobekasten van echte kwaliteit. Stevige kasten tegen gunstige prijzen! Bekijk ons aanbod helmen- en garderobekasten online. Ook kunt u natuurlijk eerst vrijblijvend een offerte aanvragen.