Roldeurkasten

Stevige nieuwe en gebruikte stalen roldeurkasten van verschillende afmetingen en kleuren. Elke roldeurkast is gelast, met uitzondering van de demontabele roldeurkast. Het is verstandig hier rekening mee te houden met betrekking tot levering en plaatsing.

Wij hebben ook vele tweede keus en gereviseerde tweedehands kasten. Deze staan niet allemaal op onze website, dus kom langs in onze showroom om het complete aanbod te bekijken.

141 producten in Roldeurkasten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

141 producten in Roldeurkasten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruim assortiment roldeurkasten

Een roldeurkast is een ideale oplossing voor op het kantoor. Het is ruimtebesparend en onverwoestbaar. Kantoorkasten.com heeft een zeer ruime collectie roldeurkasten in verschillende soorten en maten. Ook voor andere kantoorkasten, zoals draaideurkasten en ladeblokken, is er een ruim aanbod beschikbaar.

Zoek en vind uw roldeurkast

Op zoek naar een roldeurkast? Bij ons bent u verzekerd van de beste keuze: roldeurkasten van hoge kwaliteit tegen de meest gunstige prijs! Zowel nieuwe als tweedehandse roldeurkasten. We bieden roldeurkasten die uitermate soepel lopen en zeer gebruiksvriendelijk zijn.

Al onze roldeurkasten vakkundig geleverd

Al onze roldeurkasten worden geleverd vanuit onze 12.000 m² grote showroom. Dankzij onze bezorgdienst bent u verzekerd dat uw producten correct en vakkundig afgeleverd worden. Mocht u vragen hebben dan kan dit zowel per mail als telefonisch 053-4347139. Wij staan u graag te woord.