Kledingberging

72 producten in Kledingberging

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

72 producten in Kledingberging

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Metalen garderobekasten

Garderobekasten zijn bij uitstek geschikt om kleding en toebehoren in op te slaan. Een garderobekast heeft per kolom één of twee deuren over de hele hoogte van de kast. Op deze manier is er veel ruimte om kleding netjes op te hangen wanneer deze niet gebruikt wordt. Ook is de bodem van de kast plat en hierdoor geschikt om toebehoren netjes weg te leggen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gereedschap of schoenen.

Metalen lockers

Lockers lijken op garderobekasten, alleen hebben deze meer deurtjes per kolom. Ze beginnen bij 3 deurtjes en het gaat door tot 5 deurtjes. Hierdoor kun je meer werknemers opbergruimte bieden per kast, alleen is er minder ruimte per persoon. Ook is het lastiger om kleding op te hangen in een lockerkast, maar ze zijn wel bij uitstek geschikt voor opgevouwen kleding of kleinere kledingstukken.

Kledingverdeelkasten

Kledingverdeelkasten zijn voorzien van één centrale deur met daarin weer 10 individuele deurtjes met daarachter vakjes. Degene die de kleding verdeelt, kan de centrale deur openen en dan per vakje de juiste kleding klaarleggen. Deze kan dan weer laten door de persoon met sleutel van het deurtje eruit gehaald worden.

Aan het eind van een dag kan een kledingopvangkast gebruikt worden om de gebruikte kleding weer op een centraal punt in te zamelen, zodra deze gewassen kan worden.